За ПДИ
English
ИДЕЯТА
НАГРАДИ
НОМИНАЦИИ
НАГРАДЕНИ
ЦЕРЕМОНИИ
ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НОВИНИ
Начало
>
Наградени
>
2016 г.
>
Институция
Институция

Община Сливен

 

 

Румен Иванов, заместник кмет на Община Сливен

Община Сливен бе отличена със „Златен ключ” за високото ниво на активна прозрачност и своевременното и ефективно изпълнение на задълженията по ЗДОИ, включително въведените с измененията от края на 2015.

 

„Наградата е признание за всички служители в общинска администрация, за което им благодаря. Уверявам ви, че в бъдеще община Сливен ще се придържа към принципа за прозрачност и ще продължи да удовлетворява исканията на гражданите за информация“, сподели заместник кметът Румен Иванов. 

 

Интервю с Румен Иванов - заместник кмет по „Финанси и общинска икономика“ на община Сливен и с главния експерт Таня Балабанова четете в брой 9(153) на месечния Информационен бюлетин на ПДИ за септември 2016: Задължения на администрацията са процес, който не бива да прекъсва.

РИОСВ - Пазарджик

 

 


РИОСВ – Пазарджик бе удостоена с Грамота за високото ниво на активна прозрачност, за бързи и пълни отговори на устни запитвания и на заявления по ЗДОИ, за подпомагане на гражданите при търсенето на информация. „Искам да сбъдна една мечта на колегите от „Силистра диша“ веднага. За 13 години РИОСВ – Пазарджик няма нито един отказ да предостави информация. Наградата е за колективния труд, положен от целия екип на РИОСВ- Пазарджик“, заяви Цветанка Чочева експерт от институцията. 

 

28 септември – Международен ден на правото да знам
© 2003-2021 Фондация ПДИ. Всички права запазени.