За ПДИ
English
ИДЕЯТА
НАГРАДИ
НОМИНАЦИИ
НАГРАДЕНИ
ЦЕРЕМОНИИ
ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НОВИНИ
Начало
>
Новини
>
2013 г.
ПДИ стартира нова страница за Деня на правото да знам
08.04.2013 г.

Сайтът на ПДИ, посветен на 28 септември – Деня на правото да знам е с нов дизайн, а динамичното съдържание позволява бързо и лесно изпращане на номинации за наградите за Деня на правото да знам в отделните категории.

 

Всеки може да номинира своя фаворит за награда или анти-награда в шестте категории за 2013 г. на www.righttoknowday.net/nominations/2013/.

 

Може да проследите и кои са били номинациите по категории през 2012 г.: http://www.righttoknowday.net/nominations/2012/.

 

Обновената страница www.righttoknowday.net съдържа информация за 10те проведени церемонии от ПДИ в България, всички наградени в отделните категории за 10 години и много повече снимки.

 

На страницата са публикувани всички материали, свързани с кампанията за популяризиране на 28 септември – плакатът, брошурата, магнитът, документалният филм 28 септември – Ден на правото да знам, кратки репортажи и интервюта с наградените на церемониите през 2009 и 2010 г., инициативите на Международната мрежа на застъпниците за свобода на информацията, по повод Деня на правото да знам, в които ПДИ е участвала: http://www.righttoknowday.net/promotion/.

 

Може да слушате песента „Дишай!”, посветена на празника.

 

Обновяването на страницата на ПДИ стана възможно, благодарение на финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”.

28 септември – Международен ден на правото да знам
© 2003-2021 Фондация ПДИ. Всички права запазени.