За ПДИ
English
ИДЕЯТА
НАГРАДИ
НОМИНАЦИИ
НАГРАДЕНИ
ЦЕРЕМОНИИ
ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НОВИНИ
Начало
>
Новини
>
2010 г.
Видео клипове за Деня на правото да знам 2010
28.10.2010 г.

На 28 септември 2010 г., за осми пореден път, на церемония в Националния пресклуб на БТА, Програма Достъп до Информация връчи годишни награди за принос в областта на свободата на информация по случай Международният ден на правото да знам. На осмата церемония присъстваха над 100 представители на неправителствени организации, служители от държавната администрация, журналисти, юристи, партньори, колеги и приятели на Програма Достъп до Информация.

Тук може да гледате кратки клипчета, отразяващи отделните моменти от церемонията на 28 септември 2010 по връчване на наградите за Деня на правото да знам.

 

Интервюта с наградените може да прочетете в Месечния информационен бюлетин на ПДИ, брой 9 (81), м. септември 2010.

Видео клиповете от осмата
церемония за връчването на наградите по повод Деня на правото да знам са създадени в рамките на проект „Местните медии и свободата на информация в България”, изпълняван от The Management & Media Academy/Free Voice, Холандия и Програма Достъп до Информация, с финансовата подкрепа на Програма МАТРА на Министерството на външните работи на Кралство Холандия.28 септември – Международен ден на правото да знам
© 2003-2021 Фондация ПДИ. Всички права запазени.