За ПДИ
English
ИДЕЯТА
НАГРАДИ
НОМИНАЦИИ
НАГРАДЕНИ
ЦЕРЕМОНИИ
ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НОВИНИ
Начало
>
Новини
>
2008 г.
28 септември - Шеста церемония по връчване на награди за Деня на правото да знам в България
28.09.2008 г.

За шести пореден път, на церемония в Националния пресклуб на БТА Програма Достъп до Информация връчи годишните награди за принос в областта на свободата на информация по повод 28 септември - Международният ден на правото да знам. 


На шестата церемония присъстваха над 100 представители на неправителствени организации, служители от държавната администрация, журналисти, юристи, партньори, колеги и приятели на Програма Достъп до Информация. Специални гости на церемонията тази година бяха министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, и г-жа Вера Илес, програмен директор вхоландската организацияTheManagement & MediaAcademy/FreeVoice.

 

Информация за наградените в седемте категории и снимки вижте в секцията: www.righttoknowday.net/ceremonies/207835/2008_godina/.Отбелязването на Международния ден на правото да знам през 2008 г. е важна част на проект Увеличаване прозрачността и отчетността на управлението чрез електронен достъп до информация”, финансиран от Доверителния фонд за демократично управление на Програмата на ООН за развитие (ПРООН). Церемонията се провежда и с финансовата подкрепа на Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа, Програма МАТРА на Министерство на външните работи на Кралство Холандия. Програма Достъп до Информация благодари и за любезното съдействие и оказаната подкрепа от издателство Сиела и Дамяница АД.

28 септември – Международен ден на правото да знам
© 2003-2021 Фондация ПДИ. Всички права запазени.