За ПДИ
English
ИДЕЯТА
НАГРАДИ
НОМИНАЦИИ
НАГРАДЕНИ
ЦЕРЕМОНИИ
ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ
НОВИНИ
Начало
>
Наградени
>
2008 г.
>
Уеб страница
Уеб страница
Ден на правото да знам 2008
Министър Николай Василев връчва наградата на Тошко Никифоров, областен управител на Велико Търново

Награда ”Златен ключ” за 2008 г. в категорията "Най-добра уеб-страница на организация, от гледна точка на Закона за достъп до обществена информация" бе присъдена на Областна администрация Велико Търново: http://www.vt.government.bg/.

В сайта е публикуван голям обем от важна обществена информация, Потребителите могат да намерят подробни указания за издаването на документи, често искани от гражданите – актове, удостоверения, копия и т.н. Сайтът има специален раздел „Достъп до информация”, както и образец на заявление по Закона за достъп до обществена информация.

 

Наградата бе връчена от министъра на държавната администрация и административната реформа, г-н Николай Василев.

 

Интервю с Тошко Никифоров, областен управител на Велико Търново, четете в брой 9(57), септември, 2008 г. на месечния Информационен бюлетин на ПДИ: Наградата е изключително престижна за моя екип, защото е награда и признание от гражданското общество за работата на областна администрация и модернизацията на държавната администрация.

Ден на правото да знам 2008
Министър Николай Василев връчва грамота на главния архитект на София Петър Диков

Почетна грамота за 2008 г. в категорията получи Столична община, Направление „Архитектура и градоустройство” за достъпността на общите и подробните устройствени планове на град София и Столична Община. В страницата се публикуват всички копия на издадените строителни разрешения за град София: http://www.sofia-agk.com/.

 

28 септември – Международен ден на правото да знам
© 2003-2022 Фондация ПДИ. Всички права запазени.